Skip naar hoofdcontent

Maatwerk testament app – Duidelijke inzichten in uw testamenten en verslagen

Met een maatwerk testament app kunt u uw testamenten en verslagen zo efficiënt mogelijk inrichten. Bespaar veel tijd en moeite.

Wanneer u in gesprek bent met uw klanten over hun testament moet alles duidelijk en foutloos worden genoteerd en ingevoerd. Uiteraard mogen hierover geen misverstanden ontstaan. Maar wat als u dit meerdere malen in verschillende systemen moet invoeren? En wat als een testament wordt aangepast? Dan moet dit in alle systemen worden herhaald. Dit kan efficiënter! Met een testament app kunt u gemakkelijk veranderingen doorvoeren in een testament en beschikt u snel over alle testamenten en notaris verslagen.

De voordelen van een maatwerk testament app

Met een testamenten app vereenvoudig je het opstellen van een testament. De gegevens kunnen tijdens een gesprek met de klant stap voor stap worden ingevoerd in uw op maat ontwikkelde testament app. De gegevens worden direct visueel en dynamisch weergegeven. Dit kan bijvoorbeeld zijn in een stamboom met de gezinssituatie, staafdiagrammen met alle vermogens types of een schematisch overzicht van de financiële gevolgen voor de erfgenamen. De testament adviseurs kunnen elke keuze toelichten door deze individueel te tonen en eventueel aan te vullen met specifieke klantwensen. Na het gesprek slaat de testament app de gegevens automatisch op en kan een verslag worden gegenereerd voor de klant en voor de notaris. Ook kan de testament app een officieel testament opstellen zodat deze alleen nog maar geratificeerd hoeft te worden door een notaris.

Efficiënt werken met een testament app

Wilt u ook efficiënter werken en al uw testamenten en verslagen op één overzichtelijke plek bewaren? Laat dan een maatwerk testament app ontwikkelen door Jam-IT. Zo bespaart u veel onnodig werk en kunt u uw tijd aan andere zaken besteden. Neem direct contact op met ons op.

Wil je meer informatie?

Armando Jacobus

Neem contact op met Armando Jacobus via:

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek, een Mendix demo of een App in a Day sessie!

WhatsApp openen
Hallo 👋
Ik ben Armando, kan ik je ergens mee helpen?