Skip naar hoofdcontent

Wat we doen

Web Applicatie ontwikkeling

In de wereld van nu zijn bedrijven steeds vaker op zoek naar software om zich te kunnen onderscheiden in de markt. Soms is standaard software gewoonweg niet genoeg. Lees hier verder hoe wij het verschil maken.

Mobiele Applicatie ontwikkeling

Apps heb je altijd bij de hand. Je hoeft geen computer en/of browser op te starten. Met een app kun je gebruik maken van functionaliteiten van je mobiele device zoals gps, camera, hartslagmeter, trillen en vingerafdruk- en gezichtsscanner. Apps kunnen na download ook offline gebruikt worden.

Alle diensten

App in a Day

In 1 dag jouw app ontwikkelen? Dat kan! Ontdek geheel vrijblijvend de mogelijkheden van low-code voor jouw organisatie!

Web applicatie ontwikkeling

Wij ontwikkelen webapplicaties voor organisaties die de beste kwaliteit willen met zo min mogelijk overhead.

Mobiele applicatie ontwikkeling

Wij ontwikkelen native mobiele apps, die te downloaden zijn in de Google Play of Apple App Store, zodat je eindgebruikers de beste mobiele ervaring beleven.

Data management

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen en neem de juiste beslissingen met inzicht in uw data. Wij helpen u met het opzetten en implementeren van uw datalandschap.

Beheer & support

Software die gebouwd wordt moet ook onderhouden worden. Wij beheren en onderhouden uw applicatie. Maak hier kennis met ons support team.

Opleiding & begeleiding

Het trainen van mensen uit uw organisatie is essentieel. We bieden verschillende trainingen aan die specifiek aangepast kunnen worden aan uw wensen.

Detacheren

Als bedrijf wil je graag de controle hebben over hoe een Mendix app wordt gebouwd. Je wilt de regie hebben en precies weten wat er gebeurt tijdens het ontwikkelproces. Detachering kan dan een uitkomst bieden.

WhatsApp openen
Hallo 👋
Ik ben Armando, kan ik je ergens mee helpen?