Skip naar hoofdcontent

Web applicatie ontwikkeling

In de wereld van nu zijn bedrijven steeds vaker op zoek naar software om zich te onderscheiden in de markt. Soms is standaard software gewoonweg niet genoeg. Helaas kunnen ook maatwerkprojecten traag en kostbaar zijn.

JAM-IT heeft voor u de oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw project een succes wordt. Met het low-code Mendix platform bouwen wij uw applicatielandschap dat het verschil maakt. Met Mendix ontwikkelen wij 5 keer sneller dan met traditionele applicatieontwikkeling. De ontwikkelaar wordt namelijk op verschillende vlakken ontzorgt. Denk daarbij aan security, beheer, hosting, gebruikersbeheer etc.

Dankzij ingebouwde modules, de visuele wijze van modelleren en modelgestuurde logica zijn wij in staat om Enterprise applicaties te bouwen met een zeer korte ‘time to market’. Op die manier gaan wij razendsnel van idee naar productie.

Alle applicaties worden gehost in een schaalbare en veilige cloud-infrastructuur. Daarnaast kan elke applicatie worden uitgebreid met op maat gemaakte functionaliteiten en naar wens worden aangesloten op externe software. Zo sluit uw software precies aan op uw bedrijfsdoelstellingen.

Medewerkers die geen of beperkte programmeerervaring hebben, kunnen vanwege de grafische interface van Mendix toch een actieve rol spelen bij het ontwikkelen van applicaties. Dit bevordert de samenwerking tussen business en IT zodat de applicaties nog beter tegemoet komen aan de gestelde eisen.

Agile
Agile is een iteratieve benadering van softwareontwikkeling die ervoor zorgt dat de gemaakte functionaliteiten ook echt aansluiten bij wat de klant nodig heeft. Software applicaties groeien en evolueren voortdurend, en ze hebben een proces nodig dat daarbij past.

Een project begint bij een grondige analyse van de huidige situatie en de wens. We proberen een zo goed mogelijk beeld te vormen van hoe uw bedrijf in elkaar zit en welk waarde de applicatie kan bieden.

Nadat we uw doelen en uw product hebben begrepen, splitsen we ze op in kleinere componenten, genaamd stories. Elke story legt functionaliteit vast die uniek en demo-baar is en natuurlijk waarde levert aan uw klanten.

Zodra uw project is opgedeeld in stories, schatten onze ontwikkelaars de inspanning in die nodig is om elke story te voltooien. Als u weet hoeveel elke story kost, geeft u prioriteit aan de stories die de meeste waarde bieden. U beheert de omvang, kosten en tijdlijn van de te leveren functies. Dit leidt tot het beste eindresultaat.

Het ontwikkel team levert werkende software op in wekelijkse cycli: sprints. Het resultaat van de eerste sprint is een prototype. Na het prototype volgt een MVP (Minimum Viable Product) en de applicatie kan live! Na uw acceptatie worden de stories van de vervolg sprints onmiddellijk geïntegreerd en geïmplementeerd in uw live applicatie, zodat uw klanten de vooruitgang kunnen ervaren.

Als softwareapplicaties operationeel staat ons team altijd klaar voor support en het snel oplossen van eventuele incidenten.

Wil je meer informatie?

Armando Jacobus

Neem contact op met Armando Jacobus via:

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek, een Mendix demo of een App in a Day sessie!

WhatsApp openen
Hallo 👋
Ik ben Armando, kan ik je ergens mee helpen?