Skip naar hoofdcontent
Voorstelronde 27 maart 2023

Even voorstellen: JAM-IT’s Office Manager Clarissa

In deze blogserie stellen we onze medewerkers aan je voor. Vandaag introduceren we Clarissa, onze Office Manager.

Het avontuur van een nieuwe start in Nederland

Clarissa kwam 11 jaar geleden vanuit Brazili? naar Nederland voor een tussenjaar na haar studie Rechten. Hoewel deze nieuwe start eerst spannend was, voelde ze zich al snel thuis in Nederland. Dit beviel zo goed dat Clarissa besloot om in Nederland te blijven.?Voordat ze bij JAM-IT aan de slag ging, heeft ze veel Nederlandse lessen gevolgd om de taal beter onder de knie te krijgen. Ook heeft ze vrijwilligerswerk gedaan om nieuwe mensen te ontmoeten en sneller de taal te leren. Clarissa is een echte zoetekauw en in haar vrije tijd houdt ze van bakken, lezen, tuinieren, klussen en reizen.?

“Wat ik het allerleukste vind? Om op de achtergrond rustig te werken en zorgen dat alles in orde is en te zorgen voor een goede werksfeer.

Zorgen voor het team

Clarissa begon met het bijhouden van de boekhouding en administratie van JAM-IT. Al snel werd haar rol groter en is haar functie uitgebreid naar Office Manager. Haar belangrijkste rol binnen het team is – naar eigen zeggen – voor het team te zorgen en leuke dingen voor het team te organiseren. 

Wat Clarissa zo leuk vindt aan werken bij JAM-IT is de gezellige en informele werksfeer. Clarissa is van plan om mee te groeien met het bedrijf en haar taken en verantwoordelijkheden uit te breiden naarmate het bedrijf groeit.

Wil je meer informatie?

Armando Jacobus

Neem contact op met Armando Jacobus via:

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek, een Mendix demo of een App in a Day sessie!

WhatsApp openen
Hallo 👋
Ik ben Armando, kan ik je ergens mee helpen?